10th anniversary dinner party of BEIGE ALAIN DUCASSE TOKYO

BEIGE ALAIN DUCASSE TOKYO held Gala dinner party for 10years anniversary. That great French restaurant is tied up with Chanel.
Chef Alain Ducasse cooked dinner for today’s special dinner with great wines selected by owner of chateau.
What a gorgeous dinner!
シャネルとコラボレーションしたフレンチレストラン、ベージュ アランデュカス 東京10周年を祝うガラディナーに出席させて頂きました。
アランデュカスさんご本人が来日され厨房に立たれました。厳選された素材の持ち味を最大限に生かした美しいお料理。この日の為にシャトーオーナー自ら選んで下さった素晴らしいワインと共に至福のお時間でした。
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Welcome flower wall by nicolai bergmann. So beauyiful.
一歩入るとニコライバーグマンの華やかな花と緑のウォールがお出迎え。

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CEO of Chanel Japan made an opening speech. シャネルジャパン社長さんよりスピーチ。銀座にシャネルのビルを建て、最上階にレストランを作ると決めた際には、フランスの三ツ星レストランを全て訪ね、ブランドと同じ魂を感じたアランデュカスさんに託したのだそう。

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Chef Alain Ducasse gave us welcome speech. アランデュカスさんよりご挨拶がありました。シャネルとは同じフィロソフィーを感じながら一緒に10年間やって来られたそう。

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ペリエジュエ マグナム2004での乾杯から、シャトーオーブリオンのオーナー、ジャン•フィリップ•デルマス氏がこのガラディナーに合わせてセレクトした素晴らしいワイン。この日の為に来日されパーティにも出席されていました。
Wine list selected by owner of chateau Haut-Brion.
Champagne Perrier-Jouët Belle Époque NV
Château La Mission Haut-Brion blanc 2009
Château Haut-Brion blanc 2009
La Chapelle de la Mission Haut-Brion rouge 2006
Le Clarence de Haut-Brion 2008
Château Haut-Brion rouge 2004
Château La Mission Haut-Brion rouge 2003
Château La Mission Haut-Brion rouge 1999
Château Haut-Brion rouge 1998

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Blue lobster, delicate bisque
オマール海老、ビスクソース

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Local Botanebi and tender abalone, delicate rock fish gelée, caviar
ボタン海老とアワビのフォンダン、ブイヤベースのジュレ キャビア

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Chestnut ravioli, tartufi di Alba
栗のラヴィオリ、白トリュフ ヴルーテ仕立て

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Kue fish, artichoke and tuber melanosporum, cooking jus
クエのオーブン焼き、アーティーチョークと黒トリュフ

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Fillet of beef from Matsuzaka studded with black truffle; winter vegetables au gratin
松坂牛ヒレ肉のトリュフ包み、冬野菜

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Baked apple, williams pear sorbet
リンゴのオーブン焼き、ポワールウイリアムのソルベ

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Crispy chocolate leaves, Gianduja and lemon from Menton
クロッカン ショコラ、ジャンドゥジャとレモン

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Mr. Suzuki who is CEO of Max bordeaux Bistronomie par Ryuzu escorted me to this party.
この日素敵にエスコートして下さった、マックスボルドー ビストロノミー パー リューズの鈴木社長。

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Mr.Shibuya is a great sommelier.
ソムリエの渋谷さん
久しぶりにお会い出来嬉しかったです。

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Alain Ducasse who is important in French. He is a friendly gentleman.
So happy to meet him!
アランデュカスさん。
このガラディナーの来日ギャラは1500万だとも。
フレンチの巨匠であるにも関わらず、気さくで温かい素敵な方でした。

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Soooo amazing time like a heaven because of great job by 33 professional person and wonderful friends spend good time with.
Thank you so much!!!
33名のプロフェッショナルな方々が作って下さった夢の様なディナー。素晴らしいお時間をご一緒させて頂いた皆様本当にありがとうございました。全てに心からの感謝を致します。

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